Linnen tassen/ Tote bags

Eco vriendelijke, handgemaakte èn 100% unieke linnen tassen/ Eco friendly, handmade and 100% unique tote bags by DiensDesign

Hoe worden de tassen gemaakt?

Dit zijn handgemaakte eco vriendelijke linnen tas van stevige beige stof, de schouderbanden zijn van stevig schoudertassen band.
Op voorpand heb een vintage borduurwerkje genaaid, deze koop ik op brocante markten en tweedehands winkels.
De tas is gevoerd met katoenen stof voor een nette binnenkant en extra stevigheid
en de bodem van tas is rechthoekig, hierdoor past er veel in de tas. In meeste tassen zit ook een binnenvakje voor je telefoon en sleutels.
Het past gevouwen in je handtas en is altijd klaar voor gebruik. Zo kunnen we allemaal wat bijdragen voor een beter milieu. En deze tassen gebruiken die van gerecyclede stoffen zijn gemaakt ipv al die plastic tassen, die je na gebruik weggooit en zo het milieu belast.
Deze tas kun je heel goed als cadeau geven voor verjaardag, moederdag of voor jezelf natuurlijk. Prijs per tas is € 26,00./  Price tote bags € 26,00

Ook kan ik tassen laten maken met een print van een afbeelding van mijn eigen schilderijen./ Bags are also available by Redbubble, bags with image of my own original paintings. Click here:  Redbubble tassen en kussenhoezen./ Redbubble tote bags and pillow covers etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s