Etsy Local NL markt

De 1e Etsy Local NL markt was  op zaterdag 25 november 2017. In een grote kas op de Gageldijk in Utrecht van 11.00 tot 17.00. De kas  heet “Deining in de kas”.

bty

De Etsy markt werd georganiseerd voor mensen die verschillende producten zelf maken en zo een podium kregen om alles te laten zien en zeker om te verkopen. Echte DIY-ers dus. Er werd van alles verkocht bijvoorbeeld tassen, sieraden, tekeningen, aquarellen,  en van schilderijdoeken werd door B9 B9 Handmades  @b9handmades kussen hoezen en tassen gemaakt. En gebreide sjaals en omslagdoeken en van oude stropdassen werden leuke vlinderstrikken gemaakt door Strik STRIK @ strikjesvanstrik en gevouwen oude landkaarten werden door psdre gemaakt  Andrea Houtman @ psdre.partystylist. En mooie illustraties werden in poster en kaartvorm verkocht door Blanco Rosas Art.

Blanco Rosas Art @blancorosasart.

En mooie sieraden van Rixt Sieraden Rixt-Sieraden @rixtsieraden.  Zelf deed ik dit jaar nog niet mee, omdat ik eerst graag wilde weten hoe het eruit zou zien in de kas en research kon doen om te kijken  hoe ik mijn schilderijen dan het beste ten toon kan stellen. Dus volgend jaar ben ik er zeker bij, omdat ik het erg leuk en gezellig vond uit zien. Dus dit jaar heb mij alleen als vrijwilliger opgegeven bij de organisator Marijke van Hulst https://www.facebook.com/groups/EtsyUtrecht/

btyEn heb ik bij de wc’s gezeten om te zorgen dat bezoekers wel betaalden en voor standhouders was het gratis natuurlijk.  Daarna zelf lekker over de markt gelopen en gezellig gekletst met bovenstaande standhouders,etsy

en heb zo veel ideeen opgedaan. En tussen de middag heb ik nog  heel veel koffie/thee gezet voor de standhouders.  Bij binnenkomst kon je ook loten kopen en kon je iets leuks van een van de stands winnen. Er waren ook verschillende  eetkramen buiten waar je bijv. pizza, koeken en soep ed. kon kopen.

etsy2

Het zag er verder heel gezellig uit met veel verschillende producten, dus op naar volgend jaar, dan ben ik er zeker ook bij. En dat er dan ook maar veel bezoekers mogen komen.

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s